DragonForce65 Team Finland

Lisätietoja DragonForce65 toiminnasta löytyy Facebook ryhmässa: Dragon Force 65 Finland.

You can read more about us in Facebook group: Dragon Force 65 Finland. https://www.facebook.com/groups/df65finland/

Veneitä, purjeita ja varaosia myy RobbisHobbyShop : https://www.rhs.fi

DragonForce65 rc-vene on yksityyppiluokka. Yksityyppisäännöt löytyvät toisaalta tältä sivustolta. Tarkoitus on pitää veneiden suorituskyky samatasoisena, hankintahinta ja ylläpito kohtuullisena. Kilpailukykyisen paketin hinta on n. 200-300 euroa (vene, radio ja yhdet kilpapurjeet A). Tuuli skaalaa voi laajentaa hankkimalla A+ ja B -rikit ja purjeet. C -riki ja -purjeet on myös olemassa kovemmille keleille.

Viimeisin versio DF65:sta on V7. Kilpailuissa mukana on tasapäisesti mukana kaikkia versioita V1:stä V7:seen. V6 version parhaita puolia on veneen valmius kilpailukäyttöön suoraan paketista ja rungon vahvuus aiempiin verrattuna. V7 lisänä parempi purjeservo ja peräsimen laakerointi. Aiemmissa versioissa varsinkin purjeet ja radio tulivat nopeasti vaihdettua laadukkaampiin. V1 ja V2 runkoihin tulee myös helposti halkeamia.

DragonFlite95 rc-vene on myös yksityyppiluokka, hieman suurempi ja suorituskykyisempi kuin DF65. DF95 luokan tarkoitus on sama kuin DF65:lla, pitää veneiden suorituskyky samatasoisena, hankintahinta ja ylläpito kohtuullisena. Kilpailukykyisen paketin hinta on n. 450-800 euroa riki -ja purjekarderoobista riippuen (vene + kilpapurjeet A, B, C ja D).

DragonForce65 luokkaliitto toimii Suomen RC-purjehtijoiden alaisuudessa. Suomen RC-purjehtijat on RC-purjehduksen kattojärjestö Suomessa, joka pyrkii edistämään RC-purjehdustoimintaa eri luokissa ja edustaa Suomalaista RC purjehdusta kansainvälisissä ympyröissä.

Kaikkia RC purjehdusta harrastavia suositellaan liittymään Suomen RC Purjehtijoiden (SuRCP) jäseneksi ja osallistumaan yhdistyksen toimintaan, tällä tavoin mahdollistamme resursseja kaikkien RC purjehdusluokkien toiminnan edistämiseen ja lajin kehittymiseen Suomessa.

Suomen RC Purjehtijoiden jäseneksi voit liittyä maksamalla jäsenmaksun (2024 – 20€) ja ilmoittamalla tästä info(at)dragonforce65.fi. Tarkemmat ohjeet löytyy http://www.rc-purjehdus.net/surcp/